Forretningsbetingelser

Forsendelse:

Da alle vores varer er på lager er din ordre klar til forsendelse 1-2 hverdage  efter modtagelsen af ordren. Ved udsalg og særlige kampagner kan leveringstiden dog blive en smule længere.

Leveringsomkostninger:

Leveringsomkostninger i Danmark andrager:

køb under kr. 500  – kr. 0 pr. ordre 

køb over kr. 500 – Kr. 0

afhentning i 4060 Kirke Såby eller 2650 Hvidovre – Kr. 0

Betaling:

Alle priser på Made by Momse er inklusive moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Du kan betale med Mobil-pay, kreditkort via PayPal eller ved bankoverførelse
Ved betaling med kort sendes oplysningerne krypteret, hvorfor det er sikkert at betale med kort hos Made by Momse

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Made by Momse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Indbetalinger til konto:  Reg.nr.: 9011 Kontonr.: 6500440269

Betaling  via Mobil-Pay tlf.nr. 61690686

Ombytning af varer

Ønsker du at bytte en vare, sender du varen retur og laver en ny bestilling.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller sat ind på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Reklamationer

Har du modtaget en vare med fejl, eller har vi sendt dig en forkert vare, returnerer du blot varen til os. Hvis vi vurderer din reklamation er berettiget, sender vi dig en ny vare fragtfrit. Er varen er udsolgt, tilbagefører vi varens købspris til dig.

Krav til emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelses/reklamationsretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere. Kan du ikke printe, så sørg for læseligt navn og ordrenummer på en seddel i returpakken.

Husk at angive grunden til returneringen
Returadresse og kontakt:

MadebyMomse

v/Lise-Lotte Lichy

Stærevænget 1
4060 Kirke Saaby

tlf. (+45) 61690686
mail: lll@madebymomse.dk