marts, 2019

02mar10:0016:005. års fødselsdagsfest hos "MadebyMomse" - åbent fra kl. 10 - kl. 16

Fødselsdag

Mere

Begivenhedens informationer

Brug rabatkoden “5 år” ved køb på hjemmesiden

Den 1.3.2019 fejrer ”Madebymomse” 5 års fødselsdag! Dette bliver markeret på selve dagen samt lørdag, den 2.3.2019 ved at der holdes åben i butikken begge dage fra kl. 10.00 – kl. 16.00, der er 25% fødselsdagsrabat på hele købet og der bydes på kaffe/the og kage begge dage.

Jeg kan se tilbage på 5 fantastiske år med ”MadebyMomse”, som har været hele ”rejsen” værd, siger Lise-Lotte Lichy, som står bagved navnet og konceptet.

Efter hun gik ned med stress begyndte hun at sy tøj til sine to børnebørn Laura (nu 10 år) og Marius (nu 6 år). Veninder lagde mærke til det unikke børnetøj og snart var der efterspørgsel. Som mormor lå navnet ”MadebyMomse” lige for og så var hendes forretning i gang.

 

”Det er så fedt med alle de mange søde kommentarer”, siger hun. Hun fortæller om de glade mennesker hun møder i både hendes forretning og på markeder, rundt på Sjælland, hvor hun også sælger børnetøjet.

”Og så er det sjovt, at mange råber hej ”Momse”, når man møder dem i lokalområdet”; griner hun.

Nåå ja, så er der også lige det med nattesøvnen, som bliver forstyrret, fordi jeg pludselig får en ide lige når jeg er ved at falde i søvn. Så kan der godt gå en time eller to ekstra før det sker. Men det er sådan det er.:)

Og så er det svært at begrænse sig, når man ser nogle søde stoffer man bare må ha´. – Ja jeg er vel også på en måde ”afhængig af stoffer”J, siger en storsmilende Lise-Lotte.

 

Alt er og syet af ”Momse” selv, derfor findes hvert stykke tøj, kun i begrænset antal.

Man kan besøge systuen på Stærevænget 1, 4060 Kirke Såby, som også er indrettet med lille butik, hvor der er åben mandag og onsdag fra kl. 11.00 – kl. 18.00 eller efter aftale. Eller gå ind på webshoppen ”madebymomse.dk”

 

 

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 16:00

Lokation

Madebymomse

Lorentzensvej 16, Ejby, 4070 Kirke Hyllinge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X